28 Mayıs 2013 Salı

Bazar'a GeL Bazar'a


Sosyal Sorumluluk pazarı TOG Bazar Ortaköy Esma Sultan Yalısı’nda düzenlendi. Morhipo.com, Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına yapılan kermeste birbirinden şık ayakkabı ve çantalardan oluşan By Pınar Altuğ markalı koleksiyonu satışa sunarak Toplum Gönüllüleri’ne destek oldu.


 Toplum gönüllüsü gençlerin; eğitim, sağlık, çevre, insan hakları, kadınların güçlendirilmesi gibi pek çok farklı alanda uygulamakta oldukları sosyal sorumluluk projelerine kaynak yaratmak için düzenlenen TOG Bazar etkinliğinin yedincisi Ortaköy Esma Sultan Yalısı’nda düzenlendi.


Morhipo.com da “Sosyal sorumluluk pazarı” olarak da adlandırılan etkinlikte, sadece morhipo.com’da satışa sunulan By Pınar Altuğ markalı ayakkabı ve çanta koleksiyonu ile yerini aldı.
Cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı etkinlikte; televizyon dünyasının sevilen yıldızlarından Pınar Altuğ Atacan, standa gelenlerle birebir ilgilendi, önerilerde bulundu. Altuğ’un zevkini yansıtan şık ve trendy ayakkabı ve çantalar büyük beğeni topladı.
TOG Bazar’dan elde edilen gelir, Toplum gönüllüsü gençlerin Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.



Morhipo.com Hakkında
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade Kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor. morhipo.com, stoklar dahilinde İstanbul’da 24 saat, diğer şehirlerde ise  48 saat içinde teslimat sözü veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.